Om os

Om os

Vores sandwiches

er baseret på et hjemmelavet koncept. Inspirationen er fundet i det italienske køkken som er rigt på grøntsager og lækkert brød. Der er fokus på at bruge råvarer eller kombinationer af råvarer som adskiller sig fra de traditionelle sandwichbarer. Det er med til at gøre konceptet anderledes, spændende og smagfuldt. Vi er overbevist om at unikke sandwichs kun skabes ved at fokusere på hver eneste ingrediens. Af denne grund har vi den klare vision om at tilberede alt fra bunden. Vi tilbereder derfor vores egne dressinger samt steger og marinerer selv kødet med vores egne opskrifter.

Vandkunsten Sandwich har eksisteret siden 1991. Butikken blev etableret af 2 skarpe og passioneret kokke som før åbningen af Vandkunsten Sandwich havde arbejdet i flere forskellige kendte restauranter i København. Erfaringen fra kokkebranchen brugte de til at skabe nogle helt unikke sandwiches, som de formede efter deres egne opskrifter.

Her over 20 år senere insisterer vi stadigvæk på at sammensætte ingredienser efter vores egne opskrifter så vi kan give kunden en helt unik smagsoplevelse.

Bestil og få leveret

Hvis du gerne vil have leveret din bestilling, så kan vi levere, mod betaling på 150 kr. forudsat at bestillingen skal leveres i indre by. Hvis bestillingen skal leveres uden for indre by, aftales leveringsomkostningerne ved afgivelse af bestillingen.

Vi sender gerne faktura til virksomheder

Bestil til møder, frokostordninger, receptioner mm. og få en samlet faktura efter aftale. Vi sender også EAN-fakturaer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.